Modern European
Seasonal
Woodfired
Herfst menu
Verassing menu
Schorseneren & Boerenkool 14,00
Geroosterde schorseneren / Krokante boerenkool /
Crème van Brabants overjarig geitenkaas / Cacaonibs
Rode biet & Radicchio14,00
Gestoofde rode biet / Rauwe radicchio & zuring / Miso crème
Roodbaars & Knolselderij 22,00
Roodbaars/ Knolselderijpuree / Salade van stengelsla & kombu
Koolvis & Prei 16,00
Gepocheerde koolvis / Gestoofde prei / Aardappelpuree / Dragon beurre blanc
Hert & Spitskool 22,00
Hert / Geroosterde spitskool met Ras el Hanout / Abrikoos
Pompoen & Boekweit 17,00
Gebakken pompoen / Boekweit / Salie
Wilde paddenstoelen & Aardappel 20,00
Gesauteerde wilde paddenstoel & wortel / Veganjus / Aardappel knödel
Wilde gans & Aardpeer 18,00
Ganzenborst / Geroosterde aardpeer /
Cranberry & kers jus
Kaas 18,00
Selectie van Nederlandse kazen
Hazelnoot & Chocolade12,00
Notenkoek / Hazelnoot ijs / Chocolade ganache
Pruim & Maanzaad12,00
Gebakken pruimen / Sumac crème anglaise / Maanzaadcake
Drie gangen menu 42,00
Wijn arrangement +22,50
Vier gangen menu 56,00
Wijn arrangement +30,00